divendres, 2 de novembre del 2007

PRIMERAS FOTOS DE LA JUEGOTECA

Ya tenemos las primeras fotos de la Juegoteca!! Hay muchas personas trabajando para este proyecto y si todo va bien, la inauguración será el próximo día 20 de noviembre, día de los Derechos de los Niños.



6 comentaris:

Unknown ha dit...

Ariadna,

Ja veig que amb aquesta marxa no hi ha qui ho pari!!! Així dona gust de colaborar en projectes on hi ha tanta gent implicada.

Això sí, es fa urgent organitzar un assessorament... dons tal com estan disposades les joguines... algú es pensarà que és una botiga!!! i si les tenen totes a la vista... en quatre dies, no en quedarà ni una!!! Però que bonic que queda!!!!!!!!!!! Es veu que esta fet amb moltes ganes de fer-ho be!

Felicita al Victor!

Imma

mgasso ha dit...

Ariadna!!!!!!
Visito el blog amb ilusió i a més a més de saber que la festa va ser tot un èxit (ens va saber molt de greu no poer venir al Santi i a mi)et felicito per la iniciativa i......tant a tu com a l'Ainhoa i el PAu (per si ho llegeixen) us penso convidar a que vingueu un dia a l'escola quan treballem el tema de la solidaritat a presentar els vostres projectes de Nicaragua, brassil i a l'esplaide GAvà.
Les fotos són molt maques i clar reflexe del projecte.
molts ànims....endevant i tot el nostre suport
una abraçada
Mercè

5 / novembre / 2007 08:38

atiza ha dit...

Això si que es maco. El somriure d'un nen, la ilusió de molts i la satisfcció del adult per la feina ben feta.
Una abraçada molt forta, Ariadna.
Petons
Atiza

atiza ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Xavier Aragay ha dit...

Felicitats Ariadna, fa molt bona pinta tot això ¡¡¡!!!

Mariona Aragay ha dit...

Moltes felicitats, Ariadna! La festa va està molt bé, i el projecte està quedant preción, no? M'encanta aquest dibuix que estan fent a les paters, quedarà un espai de joc mont alegre!!

Enhorabona a tots!!!

Mariona